Днями роспропагандисти у пошуках позитивної інформації зайшли до окупаційної Генічеської школи № 1. Тієї самої, на території якої до 1 вересня рашисти обіцяли побудувати спорткомплекс. Але ось і жовтень скоро закінчиться, а роботи йдуть і йдуть. Причому, як повідомляють генічани, йдуть вони лише тоді, коли телекамери на території з’являються.
Здавалось би, директору окупаційної школи наталії галці і похвалитись нічим. Але вона знайшла! Колаборантка розповіла на камеру, що «за України» перший урок у закладі починався о 8.00 – і діти запізнювались. Тепер, коли «за російськими освітніми стандартами» перший урок починається о 8.30, школярі, за словами галки, за звичкою йдуть на восьму і до половини дев’ятої доходять. «Спасібо россіі!» – мали б закричати всі патріоти країни-агресора, які дивились цей сюжет.
А у Каховському «муніципальному окрузі» взагалі змушують людей радіти звичайним речам. Причому таким, до яких рашисти не мають жодного відношення. «Лише подивіться, яка красива веселка над Чорнянським територіальним управлінням! – пише телеграм-канал окупаційної адміністрації. – Побачити веселку – хороший знак, який означає новий обнадійливий початок». Ага, точно, скоро наші славні ЗСУ у Каховський район зайдуть. Правда, «початок» тоді не для всіх буде – рашистам прийде повний і безповоротний кінець!
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!