«Чому наша військова пропаганда погано працює?» – питає окупаційний телеграм-канал «Блокнот пропагандиста» з кількістю підписників майже 10 тисяч. І відразу сам відповідає: «Ключовим прийомом пропаганди є регулярне повторення. Щоб донести думку, її недостатньо один раз підняти. Однак наша система заснована на планах і звітах».
Ну, це вже дарма – роспропагандисти пишуть, говорять і показують майже одне і те саме, а, отже, повторюють свою брехню. Про «чергову перестрілку» у нашому обласному центрі, наприклад, днями повідомив окупаційний телеграм-канал «Южное Приднепровье»: «У Херсоні нацгвардійці намагались затримати тероборонівців, які систематично обкрадали магазини. Зав’язалась перестрілка, у результаті якої сім людей загинули, ще десять отримали поранення».
Щоденно продовжує сипати фейками і сумно відомий телеграм-канал «Жизнь в оккупации». То вигадують, що у Степанівці військові збили жінку, яка переходила через дорогу, і, не надавши їй допомогу, втекли. То – що невідомий військовий, пострілявши по ногах херсонця, забрав у нього ключі від «Шкода Октавіа». То – що до іншого херсонця серед ночі увірвались двоє невідомих військових і, погрожуючи автоматами, забрали 15 000 гривень.
Ні, пропагандисти – це єдине, що в армії держави-агресора, працює поки що без збоїв. І нести відповідальність роспропагандисти мають і будуть так само як ті рашисти, що вбивають мирних українців.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!