У щотижневому звіті окупаційної адміністрації Каховського «муніципального округу» про рівень цін несподівано з’явились дані про яловичину. Причому коштує вона, повідомили колаборанти, удвічі дорожче за свинину – 614 проти 344 руб/кг. Ціну на свинину, про це писав NewDay ua, пишуть занижену, аби не дратувати окупаційний уряд, який встановив на неї і ще низку продуктів гранично допустиму вартість.

Але другим пунктом після м’яса свиней у звітах зрадників з Каховки завжди йшла курятина (яка «коштувала» так само, як свинина). Чому зараз яловичина? Відповідь на це питання несподівано дало російське інформагентство ТАСС. А точніше – «сам» путін. «Володимир Путін зацікавився причинами зростання цін на м’ясо птиці, яке суттєво подорожчало з початку року», – повідомляє агентство. «А що курятина так подорожчала? – спитав фюрер, коментуючи підвищення вартості продукту на 27 %. Причому до підприємців у кремлівського старця запитань не було: «Вони-то нехай, вони бізнесом займаються, а уряд має вчасно вмикати відомі механізми, у тому числі, і закупівлю по імпорту у найближчих наших сусідів з Білорусії, того ж Казахстану». Отакої!

Країна з птахом на гербі не може сама себе нагодувати м’ясом птиці! І це при тому, що вже другий рік поспіль краде наше зерно. Ним можна було б годувати курей, але тупі рашисти відразу ж відправляють зерно за море, набиваючи кишені швидкими прибутками.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!