Таке рішення в “Укрзалізниці” прийняли через попит на даний маршрут. Перші два рейси «Потяга до перемоги» Укрзалізниці до нещодавно звільненого Херсона показали, наскільки сильно чекали повернення залізничного сполучення мешканці Херсонщини. Так, на додачу до пасажирів, які придбали квитки на цей рейс у межах проєкту «Квитки до перемоги», залізничники допомогли виїхати ще близько 300 херсонців, серед яких понад 20 дітей, 3 людей з інвалідністю та 94-річна бабуся, яку ви бачите на фото.


Вже відкрито продаж квитків на рейси в обох напрямках: з Києва до Херсона на 22 та 24 листопада і з Херсона до Києва на 23 та 25 листопада (із зупинкою в Миколаєві). Квитки доступні в застосунку, чат-боті та на сайті booking.uz.gov.ua.

“Просимо херсонців, які нас уже мають змогу читати завдяки наявності інтернету на вокзалі, прибувати на посадку за півтори-дві години у зв’язку з проходженням безпекової перевірки перед посадкою: завантаження бази даних у наших силовиків займає трохи часу, давайте поставимося з розумінням”, – йдеться в повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!