Поки ми не розуміємо, чому західні транснаціональні компанії Mars, Mondelez International, Ferrero, Nestle та інші залишили своє виробництво на росії, роспропагандисти вже оголосили їх «спонсорами війни».

Зокрема, популярний серед рашистів телеграм-канал «Zлые Орки» пише: «Гроші – кров війни, а ми – прості люди – донори. З кожного по краплі – ЗСУшнику сорочка, а то й бронежилет. Кожен день у всіх мережевих магазинах, на заправках і в кафешках ми, громадяни Росії, купуючи Snickers, Milky Way, Twix, Bounty, Orbit, Five, Juicy Fruit, Коркунов та інші, віддаємо наші російські гроші спонсору київського режиму – компанії Mars».

Так само написано про інші транснаціональні компанії. «Ми самі щоденно годуємо русофобів і нацистів, – продовжують пропагандисти. – Допомагаємо своїм рублем тим, хто оплачує убивство наших пацанів на лінії фронту. Так хто ми після цього?» Хто такі рашисти, ми добре знаємо. Нелюди, яким не повинно бути місця на землі. Але який вихід пропонують пропагандисти з вказаної ситуації? Ось який: «Російські люди повинні читати етикетки і переходити на російські продукти, бажано місцеві, насправді є всі аналоги…». Оце вже неправда.

Навіть у невеликому Генічеську, який тимчасово окупувала росія, продукція західних компаній представлена у великому асортименті (див. фото), а от аналогів не спостерігається. На росії вже давно немає нічого свого. І мова не лише про іранські дрони чи китайські автомобілі. Якщо говорити про продукти, то навіть шоколад з назвою «Россия – щедрая душа» виробляє швейцарська компанія Nestle!

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!