Це діти, які мешкають у Комишанах, Антонівці, Приозерному, Зимівнику та Херсоні. Ці населені пункти щодня обстрілює ворожа армія. Останнім часом інтенсивність обстрілів значно збільшилася, тож залишатися стає все небезпечніше. Діти, які сьогодні евакуювалися, не покидали свої домівки з початку повномасштабної війни. Ледь не щодня вони чули “прильоти” ворожої артилерії, домівки деяких затопило через теракт на Каховській ГЕС. Аби далі не наражати на небезпеку дітей, було вирішено відправити їх до більш безпечного регіону.

З цим допомогли волонтери благодійного фонду «Пліч-о-Пліч». Евакуаційним автобусом у супроводі 22 дорослих з обласного центру вони вирушили до Одеси. Звідти відправляться до санаторію «Прикарпатський», що у Яремчі. Протягом місяця малеча за згодою батьків перебуватиме в оздоровчому закладі, за потреби відпочинок буде подовжено. На пункті евакуації у Херсоні від UNICEF діти отримали шкільні рюкзаки.

Вкотре нагадуємо з питань евакуації звертайтеся до контактного центру Херсонської ОВА: 0800 101 102 або безпосередньо до працівників органів місцевого самоврядування вашого населеного пункту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!