На Херсонщині призначили нового керівника обласної прокуратури. Сергія Гриценка колективу представив заступник Генерального прокурора Олексій Симоненко.

Відомо, що в органах прокуратури 49-річний Сергій Гриценко працює з 1997 року. У різні часи обіймав посади від помічника прокурора до першого заступника прокурора області. Був керівником Черкаської обласної прокуратури, але не довго, лише кілька місяців.

Народився Сергій Гриценко в місті Коростень Житомирської області. Він є випускником Київського державного університету імені Тараса Шевченка.

Новий очільник Херсонської обласної прокуратури має нагрудний знак «Подяка за сумлінну службу в органах прокуратури» ІІ ступеня, а також має звання «Почесного працівника прокуратури України». Указом Президента України Сергія Гриценка також було нагороджено орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.

В Офісі Генпрокурора вважають, що призначення має позитивно повпливати на злагодження та ефективність роботи правоохоронних та прокурорських органів у напрямку документування та розслідування воєнних злочинів московитів на Херсонщині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!