Вже верстається черговий, 13-й номер газети «Новий день». Цей випуск особливий, адже виходить у річницю визволення Херсона від російських окупантів. Звісно, в ньому буде багато про нескорене місто і його незламних мешканців. Одна з історій – ексклюзивне інтерв’ю з підприємцем та благодійником Юрієм Рожковим. Це особливо не афішувалося, але в перший день повномасштабного вторгнення рф Юрій допомагав українським військовим, які обороняли Херсон. Він помчав у саме пекло, до антонівської АЗС, щоб заправити танки.


«Десь о 21-й годині мені зателефонували з військової адміністрації. Сказали, що наші відбили міст, але пального в них залишилося лише на пів години. А танк, який не працює, стає мішенню для ворога. На заправці, яка була неподалік мосту, як заїжджати в місто, ще залишалося пальне, але не було струму на АЗС. Потрібні були насоси, щоб пальне з підземних ємностей перекачати до танків. Знаєте, в мене був такий настрій, що ми можемо відстояти наш Херсон! Знайшов у себе необхідне обладнання – великі насоси зі шлангами. Ми з хлопцями швиденько зробили перехідники і все це завантажили в бус. Я мав передати обладнання біля «Салюта», але там нікого не виявилося. Час ішов, я розумів, що хлопці чекають, і тому поїхав на Антонівський міст. Дорогою бачили побиті обстрілами машини. А вже біля АЗС стояли сучасні, величезні танки, які потребували заправки. Наші, вони нас чекали!», – розповів Юрій Рожков.
Наклад газети «Новий день» з ексклюзивом від Юрія Рожкова вже незабаром буде в Херсоні та в хабах для ВПО у низці обласних центрів. Також цей матеріал можна буде почитати на сайті NewDay ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!