Є й інші вакансії Загальна середня освіта, відсутність судимості і громадянство рф – єдині три вимоги до бажаючих служити в окупаційній поліції Херсонщини. «Взамін» «головне управління мвс росії у Херсонській області» обіцяє повний соцпакет, обов’язкову 40-денну відпустку щороку, додаткові відпустки, санаторно-курортне лікування, вихід на пенсію на пільгових умовах, безкоштовне навчання у вузах мвс рф, страхування життя та здоров’я.

Середню спеціальну або вищу освіту, креативність, комунікабельність і широкий кругозір вимагають при прийомі на службу в окупаційну адміністрацію Каховки. Майбутнім начальнику відділу і головному спеціалісту по роботі з молоддю обіцяють оформлення за трудовим кодексом рф і «достойну» заробітну плату. Таку саму зарплату вже який місяць підряд обіцяють тим, хто зголоситься працювати старшим фельдшером, фельдшерами і медсестрами на станції швидкої допомоги у Каховці.

Потрібна лише середня професійна освіта, але ніхто «чомусь» не бажає. Окупаційний «Херсонський» гарнізонний суд шукає помічників суддів, секретарів судових засідань і працівників канцелярії. Вимоги: профільна юридична освіта, відсутність судимості і головна – громадянство рф… Вакансій в окупованому регіоні вистачає. Бажаючих прислужувати окупантам – ні.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!