Фейковий сенатор константін басюк зустрівся з фейковим військкомом Херсонської області. Під час зустрічі «сенатор» побажав, аби в окупованій частині Херсонщини була створена мережа військкоматів – у Генічеську, Новій Каховці, Каховці та інших населених пунктах.

Що цікаво, раніше рашисти повідомляли, що вони там вже є, але, мабуть, поки що на папері. Тим часом постановка на військовий облік триває. «На даний момент запрацював добровільний військовий облік, – написав басюк. – Підкреслю, саме добровільний, а не як пишуть деякі ЗМІ, що йде примусова постановка на облік і мобілізація». Однак проект «Evocation» доводить, що «сенатор» бреше.

«Це свідчить про серйозність намірів рашистів мобілізувати якнайбільше жителів окупованих територій, – пише видання. – Останніх намагаються запевнити, що це буцімто «не мобілізація, а військовий облік», але у той же час погрожують великими штрафами і кримінальною відповідальністю за неявку».

І справді нелогічно – для чого ще окупантам списки військовозобов’язаних, як не для подальшої відправки на фронт? Та, і головне, так вже було на Донбасі. Так що рашисти діють по напрацьованій схемі.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!