Про двох загиблих рашистів, яких поховали у Севастополі, розповів у своєму телеграм-каналі тамтешній «губернатор» міхаіл развозжаєв.

Один з них – нікіта мєчтанов з позивним «мєчта». Другий – вячеслав пастухов, «свят». Біографії у обох такі ж, як і у всіх інших окупантів, яким ЗСУ «допомогли» повернутись додому у чорних пакетах.

Перший народився у Тюменській області, закінчив школу у Тольятті, там же після служби в армії у 2010 – 2011 роках працював пожежним. У 2017 році услід за своїм дурним батьком, який за два роки до того пішов воювати на Донбас, уклав контракт з вс рф і спочатку був відправлений у Севастополь, а вже потім на фронт. За словами развозжаєва, «був одним з найрезультативніших операторів дронів-камікадзе. З липня по жовтень «Мєчта» знищив 19 швидкісних човнів, 4 пікапи, 6 вантажних машин, 5 купольних камер, 7 мінометних розрахунків і до 100 людей живої сили».

Другий рашист народився і виріс у Севастополі. Замість архітектурно-будівельного коледжу, куди поступив на навчання, у 2019 році вибрав службу в окупаційній армії. У своєму останньому бою, пише окупаційний губернатор, пастухов «знищив два човна з диверсійно-розвідувальною групою до 18 людей, успішно застосував дрон і знищив до 20 людей піхоти ворога, що йшла у наступ».

А от кінець у цих біографій рашистів один. «Обидва наших воїна загинули 30 жовтня під селищем Кринки Херсонської області», – написав развозжаєв. Це там, нагадаємо, де, як пишуть окупанти, вони «вміло відбивають атаки» української армії. Як свідчать перші (а, може, вже і не перші – можливо, загиблих під Кринками вже ховали і на самій росії) опубліковані дані про втрати, «відбивати атаки» у них не дуже виходить.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!