«8 листопада у Херсонській області відкрилось регіональне відділення Всеросійського народного фронту, – повідомляє окупаційна «Надднепрянская правда». – Це громадська організація, яку створили у 2011 році за ініціативою Президента Росії Володимира Путіна».
«Народний фронт – це президент. Херсонська область підтримує народний фронт. Херсонщина підтримує Путіна. Працюйте, браття!» – пробубоніла рашистські кричалки під час відкриття відділення, яке проходило у художньому салоні Генічеського центру культури і дозвілля, «голова» окупаційної «думи» тетяна томіліна.
«Головне завдання народного фронту – підвищення рівня життя жителів Херсонщини», – звернувся до колег-рашистів по відеозв’язку «сенатор» константін басюк.
«Значною подією для нашого регіону» назвав відкриття відділення «народного фронту» колишній голова окупаційної адміністрації, а нині голова окупаційної ради депутатів округу Нової Каховки володимир леонтьєв (так-так, на жаль, поки ще живий). «Це підтримка молоді і сімей, фронту, боротьба з корупцією. Все це дуже важливо, і завдяки зусиллям нашого президента ці заходи тепер проводитимуться і на Херсонщині», – сказав леонтьєв.


Насправді коаліція пропутінських суспільно-політичних організацій, якою є «народний фронт», створена лише для однієї мети – розширення і так майже всеохоплюючої влади кремлівського старця. До речі, за підтримку нападу рф на Україну «народний фронт» знаходиться під санкціями всіх країн Євросоюзу та деяких інших країн світу.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!