Окупанти обстрілюють Херсон не лише фізично, а й психологічно. Пропагандисти рф щоденно продовжують брехати про життя у місті, з якого рік тому під натиском наших славних ЗСУ з ганьбою втекли.
Приклад всім іншим пропагандистам, як і раніше, показує окупаційний телеграм-канал «Жизнь в оккупации». Чого, за його «даними», лише не робили ЗСУ у Херсоні за останні кілька днів! У вигаданої Тетяни Дмитрівни вигадані військові вкрали меблі, газову плиту, спліт-систему та особисті речі, повантажили все це у військові вантажівки і поїхали у невідомому напрямку. Вигаданого Миколу Романовича неіснуючий солдат побив, забрав портмоне з 2000 грн., і з закритою черепно-мозковою травмою залишив лежати на тротуарі. Сина вигаданої Олени Олександрівни збив військовий мінівен і навіть не зупинився. Поки вигаданої Лілії Геннадіївни не було вдома, особи у військовій формі зламали двері її квартири і вкрали звідти 10 000 грн. і ноутбук. Вигаданого Антона Сергійовича зустріли біля дому двоє у формі, «намагались спровокувати його політичною темою, однак він не піддався на провокації, після чого двоє нанесли йому тілесні ушкодження середньої тяжкості і зникли з місця пригоди». Наступного дня «двоє озброєних чоловіків у формі вступили у конфлікт з чоловіком літнього віку (приблизно 70 років), ображали його, а також застосовували по відношенню до нього фізичну силу шляхом штовхань у спину і декількох ударів ногою в область куприка». У вигаданої Євгенії Миколаївни п’ятеро вигаданих працівників ТЦК забрали вигаданого 19-річного сина Григорія Івановича.
А ще пропагандисти придумали, що військові у Херсоні вкрали білий «Фольксваген», під іншу машину підкинули міну, забрали чоловіка в армію просто з заправки (але при цьому дочекались, доки він заправить машину), напали з ножом на цивільного і вимагали гроші. Також одного з вигаданих військових скинули з даху колеги, іншому відрізали голову і викинули у річку.
Отакий жах «відбувався» у Херсоні, переконують пропагандисти, лише за останні два тижні. А ми, як-то кажуть, і не знали.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!