Запорізький колаборант володимир рогов (той самий, який придумав фейк про снігурів, котрих запорізькі діти вбивають за те, що схожі на російський триколор) розповів російському радіо «КП» про ситуацію на лівобережжі Херсонщини.
За словами зрадника, якого господарі призначили керівником руху «Ми разом з росією», «саме у бік Криму направлені всі спроби прориву з боку наших ворогів». Цитуємо далі: «Ми зараз часто чуємо такий населений пункт, як Кринки. Він звучить вже в офіційних зведеннях. З чим це пов’язано? Йде спроба з боку ворога якимось чином зафіксувати великі позиції на лівому березі. А лівий берег, нагадаю, це наш берег, він нижчий, ніж правий і має менш зручні позиції для оборони. Він важливий, як плацдарм для того, щоб заходити саме на звільнену частину Херсонської області, навіть у Запорізьку, у Крим, загалом, куди ці чорти намагатимуться сунутися».
Ділянка «вище за течією Херсона від Пойми до Кринок» в ефірі всеросійського радіо була названа «гарячою». «Кринки – номер один, безумовно, – заявив рогов. – А Пойма, Піщане і Підстепне – це якраз та ділянка, де підвищується градус протистояння. Мовчати нам про цей напрям сенсу немає».
Хоча говорити про це також безглуздо. Пусті розмови рашистів наших мужніх воїнів навряд чи зупинять.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!