«Україна легалізує марихуану для лікування солдатів ЗСУ з психічними розладами, – повідомляє окупаційний телеграм-канал «Новости Херсонщины». – Дійсно, чим ще лікувати психічні розлади, як не наркотою». Таким чином пропагандисти нав’язують поціновувачам своєї брехні думку, що в українському війську воюють наркомани і психи.
Автори іншого окупаційного каналу «Жизнь в оккупации» продовжують запевняти читачів, що українські військові у Херсоні безбожно пиячать і крадуть, а працівники ТЦК всіх підряд гребуть в армію. На вулиці Воронцовській, наприклад, пропагандисти «бачили» двох солдатів, які у сильному алкогольному сп’янінні сіли за кермо пікапа, а коли виїжджали, то зачепили кілька цивільних автівок. А до вигаданої громадянки Я., яку пропагандисти «поселили» на вулицю Тираспольську, близько 23.00 ломились ще двоє військових. «Причиною свого візиту у настільки пізній час вони назвали те, що за їх інформацією у квартирі ховається ухилист від мобілізації, – написали брехуни. – Вона їм відповіла, що її син вже давно служить у лавах ЗСУ. Після чого вони почали намагатись виламувати вхідні двері, але це у них не вийшло і вони пішли».
Біля аптеки на вулиці Срітенській, запевняють пропагандисти, стався конфлікт з застосуванням фізичної сили між адекватним і неадекватним (як саме рашисти визначали, не знаємо) військовими. Четверо працівників ТЦК без надання документів і з застосуванням фізичної сили забрали вигаданого чоловіка вигаданої громадянки М. Біля «АТБ» на проспекті Ушакова вигаданий військовий забрав у вигаданого херсонця А. наплічник, у якому були мобільний телефон і гаманець з 2000 гривень. А на вулиці Вінера «бойовики» ЗСУ «застрелили» двох цивільних. Подробиць вигаданої трагедії на каналі вирішили не наводити.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!