Коли на фронті спостерігаються лише невдачі, аби відвести від цього увагу, у країнах-агресорах посилюють пропаганду. І росія – не виняток.

Цього тижня до промивання мізків росіян знову залучили заступника голови державної думи рф анну кузнєцову. Брехуха знову говорила про «злочини київського режиму відносно неповнолітніх» та про «українські лабораторії» (куди ж без них!). «У розпорядженні Міноборони Росії є 20 тисяч документів, які підтверджують використання біокомпонентів, – сказала кузнєцова на парламентському засіданні. – У результаті на Україні у п’яти областях виникли спалахи гепатиту А. На сьогоднішній день заражено більше тисячі людей, з них 20 % – це діти».

Жодного з «20 тисяч документів» віце-спікерка «чомусь» не надала. Зате окупаційний телеграм-канал з «актуальними новинами про біолабораторії» «Джин з пробірки» «знайшов» аж у Тюмені якогось бородатого контрактника владислава савченка, який розповів про «біолабораторії» у заповіднику «Асканія-Нова».

Правда, вже у першому реченні читаємо, що рашист «знайшов сліди військово-біологічної діяльності українських вчених під егідою США у місті Каланчаку»! Потім цей персонаж потрапив таки до Асканії-Нова, де «познайомився з завідуючим секцією птахів, який розповів багато цікавого про роботу біолабораторій і експериментах зі збудником пташиного грипу». Після цього у розпорядженні російського аналога Джеймса Бонда взагалі «опинились ємкості з біоматеріалами», після чого він «передав» їх у міноборони…

Шкода, що у пропагандистів фантазія закінчується. Вже і посміятися толком ні з чого.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!