«19 листопада хохли вбили волонтера і артистку Поліну /Мєньших/ з Москви, яка виступала в ДНР, – написав у своєму телеграм-каналі політтехнолог з Єкатеринбургу, а нині «доброволець сво» платон маматов. – Одним хаймарсом розбили машини волонтерів, другим – гримерку з артистами і сцену». Брехню стосовно хаймарсів, яких «так багато», що їх випускають саме по артистах, коментувати не будемо. А от факт загибелі мєньших, яка поперлась вітати рашистів з «днем ракетних військ і артилерії» на тимчасово окуповану територію Донецької області, підтвердило кілька джерел.

Як потім виявилось, прихильниця путіна і «русського міра» давно шукала смерті, бо регулярно приїздила «підтримувати бойовий дух» окупантів.

22 листопада поменшало ще на одного пропагандиста. «ЗСУ атакували групу російських журналістів, які готували матеріал про обстріли Запорізької АЕС, – брехливо прокоментувала новину «Надднепрянская правда». – Удар був нанесений осколочним боєприпасом, скинутим з БПЛА». При ударі було поранено воєнкора федерального телеканалу «россия-24» боріса максудова. Його смерть від ран потім підтвердив «сам» владімір соловйов, а телеканал «звєзда» показав перші після поранення кадри, коли максудова забрала «швидка». Як повідомив сайт «24 СМИ», пропагандист був одним з перших, хто у 2014 році відразу після окупації Криму росією, поїхав на півострів, аби робити сюжети. У 2022 році поїхав у «зону сво»: пропагандистські відео знімав, в основному, на Донеччині, але смерть знайшов біля Мирного Запорізької області. Точніше, поранення, а помер рашист вже у шпиталі у Джанкої, хоча, за першими повідомленнями брехливого міноборони рф, його життю нічого не загрожувало.

Висновки зі смертей роспропагандистів зробив їх колега – воєнкор газети «Комсомольская правда» алєксандр коц. «Противник не прощає помилок, – написав рашист у Телеграм. – Ні фотографій у соцмережах з роздачою гуманітарки, ні колон поблизу лінії бойового зіткнення, ні урочистих шикувань, ні концертів у будинку культури у зоні досяжності снаряда…» Однак коц пропонує від всього цього відмовитись, а не залишити окуповану територію. Висновок неправильний, отже смерті пропагандистів продовжаться.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!