Лівий берег Херсонщини досі не оговтався від ураганного вітру, який отримав назву «шторму століття», а фейкові депутати фейкової обласної думи від «єдиної росії» вже щосили піаряться на ліквідації наслідків негоди.


Так, «депутат» енвер абдураімов вже встиг сфотографуватись на фоні кількох листів шиферу, які, запевняє, сам привіз для ремонту дахів Новомиколаївського і Чонгарського дитсадків у Генічеському районі. На одному з фото, до речі, абудраімову висловлює подяку тетяна білецька – колишня сільська голова і староста Чонгара, яка перейшла на службу до окупантів.


Ще один «депутат» євгєній кузьмін подався у Залізний Порт. «Там знаходяться 7 пунктів тимчасового розміщення, – написав у Телеграм. – Близько 450 людей без опалення. 50 дітей і 47 маломобільних громадян. Проїхали їх всіх, поспілкувались з громадянами. Зараз підвозимо генератори, теплі речі, ковдри. Облаштовуємо кімнати для обігріву. Дуже потребуємо генераторів!» Варто нагадати, що у таких пунктах утримують тих, чиї будинки затопило внаслідок влаштованого окупантами підриву Каховської ГЕС.


Зрадник з Генічеська володимир косов, який також сам себе обрав в «обласну думу», одягнувши куртку з символікою «єдиної росії», відвіз обраним громадянам кілька пакетів з продуктами. З якими, залишається лише здогадуватись. Днями, наприклад, він відвозив школярам на Арабатську Стрілку «делікатес» – щі у жерстяних банках.

Інші «єдинороси» рубали перед фотооб’єктивом дрова. Ще одні виїхали за викликом гауляйтерки Генічеського району олени терських. «У однієї жінки корова злякалась настільки, що вибила двері у сараї, – розповіла зрадниця пропагандистам про «справу державної ваги». – Хлопці виїхали, поставили двері на місце».

У Горностаївському «муніципальному окрузі» «єдинороси» допомагали обраним занести відра з їхнім же вугіллям.


Якщо коротко, то без значних матеріальних затрат окупаційна обласна організація «єдиної росії» намагалась зробити собі якнайгучнішу рекламу. Для чого, якщо «вибори» у «думу» вже минули?

Справа у тім, що 17 березня 2024 року росіяни будуть вкотре «вибирати» путіна президентом, а «єдина росія» позиціонує себе саме «партією президента». Окупанти і колаборанти, які представляють цю політсилу на лівобережжі, скоріш за все, сподіваються, що до того часу зможуть там втриматись і «провести» «вибори». Але на все воля ЗСУ!
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!