«Конкурс «Флагмани освіти» направлений на сприяння професійному і кар’єрному зростанню педагогів і управлінців у сфері освіти», – повідомляє окупаційний телеканал «Таврия». Цьогоріч у російському конкурсі беруть участь і педагоги з тимчасово окупованого Генічеська.
«Херсонську область представлять вчитель початкових класів Генічеської школи № 1 Аліна Заболотня і вчитель англійської мови Генічеської школи-інтернату Марина Коваленко», – повідомив фейковий губернатор сальдо.
Інформацію про колишню вчительку початкових класів аліну заболотню і досі можна знайти на сайті Генічеського ліцею № 1 Генічеської міської ради. Щоправда, даних небагато.

У вчительки, судячи з інформації, не було перемог у конкурсах чи публікацій в освітніх журналах (принаймні, в останній перед повномасштабним вторгненням росії рік). Вона була членом методичного об’єднання вчителів початкових класів, проводила відкриті уроки, виховні і позакласні заходи. Тобто, нічим від більшості колег не відрізнялась. На телеграм-каналі «База зрадників Херсона» читаємо, що за освітою заболотня – вчитель української мови і літератури. На співпрацю з окупантами погодилась ще перед початком минулого навчального року, схиляла батьків віддавати дітей в окупаційну школу, ще до початку навчального року почала з ними вчити російські вірші і пісні. Тепер ось може стати «флагманом»…
Друга зрадниця, пише той самий канал, не місцева. Більше того, марина коваленко приїхала до Генічеська з Запоріжжя, яке загарбникам так і не вдалось (і не вдасться!) окупувати. Там вона була співзасновницею двох громадських організацій та директоркою і вчителькою курсів англійської для дітей та підлітків.

У Генічеську колаборантка стала не лише вчителькою, а і радником директора окупаційної санаторної школи-інтернату. На уроках і поза ними займається пропагандою «русского міра» і виправданням окупації. Тож, кращої кандидатури у «флагмани» окупантам годі й шукати.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!