Бійцям так званого добровольчого загону імені Маргелова передали продуктову допомогу. Напряму визнати, що їхні військові належним чином не забезпечуються, рашисти не можуть. Тому головний «єдинорос» окупованої частини Херсонщини ігорь кастюкєвіч написав так: «На додачу до державного забезпечення привезли їм картоплю, макарони, консерви, тушковану яловичину, цибулю і сало». А чим же тоді окупантів на передовій взагалі забезпечують?


Особливо шкода «єдиноросам» було розлучатись з салом. «Передали все начпроду, – написав кастюкєвіч. – Сала в армійському пайку немає, а користі і енергії від нього багато».
Дивно, що російські військові самі не можуть купити собі сала. Грошей у них має вистачати. «Ми гарантуємо високе грошове забезпечення», – написано на сайті міноброни рф «Служба по контракту». 195 тисяч рублів обіцяють дати, щойно бажаючий загинути в Україні підпише контракт. Щомісяця обіцяють платити від 210 тисяч рублів – в залежності від військового звання, посади і вислуги років.


Може, обіцяють, а не платять? А, може, російським окупантам наші славні ЗСУ просто голову не дають підняти – не те що зайнятись якимись іншими, окрім оборони, справами?
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!