Адміністративну межу між тимчасово окупованими українськими суб’єктами АРК і Херсонської областю окупанти донедавна називали «кордоном Криму з Україною». Наразі планують її «скасувати».
Про відповідний законопроект повідомив пропагандистський телеканал «RTVI». Називається він «законопроектом про уточнення кордонів Республіки Крим і Севастополя». Комітет держдуми рф з держбудівництва і законодавства рекомендував депутатам прийняти його у першому читанні. Тим часом окупаційна влада Криму рекомендувала «скасувати положення про дію міжнародного права стосовно розмежування морських просторів», бо, мовляв, Азовське море, Керченська протока і відповідна територія суші є «законною територією» росії.
Отже, у новому законі рф не буде згадки про «сухопутний кордон Криму з Україною» і «морський кордон в Азовському морі». Це, пишуть автори законопроекту, необхідно для прийняття «нових регіонів» у склад росії. Для чого все те потрібно, якщо росії все одно не буде?
«Для чого нам такий світ, якщо там не буде Росії?» – сказав якось російський диктатор. Окупантам він, може, і не потрібен. Зате всьому іншому людству конче необхідний. Зрештою цей світ таким і буде.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!