«У Херсонській області будується квартал для власників житлових сертифікатів», – повідомило у Телеграм окупаційне міністерство праці і соціальної політики. Пропагандистський федеральний канал «россия 24» навіть сюжет на цю тему зняв. Хоча на відео, крім одного будиночка, нічого більше не видно.
Вигаданий квартал, повідомляють окупанти, будується у Новоолексіївці. До цього, нагадаємо, вони обіцяли побудувати житловий квартал у сусідньому з нею Генічеську. Хоча про Генічеськ окупанти теж «не забули»: міністр будівництва і житлово-комунального господарства рф ірек файзулін розповів пропагандистам з окупаційного «Херсонского агентства новостей» про те, що «у Генічеську побудують рибоконсервний і соледобувний заводи, а також технопарк». При цьому рибоконсервний завод у місті вже є (дуже давно!), а соледобувний був у селі Приозерному поряд.
Мабуть, ірек файзулін про це знав, тож вирішив набрехати ще і про залізничне сполучення. До 2025 року його міністерство, мовляв, відновить у «нових регіонах» 2 вокзальних комплекси, 8 мостів і 6 тягових підстанцій, а залізничне сполучення «між центральними регіонами росії і новоросією відновлять, коли дозволять зовнішні умови».
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!