Віктор Богдан поліг за Україну на Бахмутському напрямку. Позивний “Каховка”. До повномасштабного вторгнення чоловік працював на Каховській ГЕС. Гідродроелектростанції Віктор віддав понад 15 років. Її вважав своєю другою домівкою, а колектив – родиною.
“Привітний, добрий, надійний, завжди усміхнений та оптимістичний. І навіть перебуваючи у складних умовах на фронті, Віктор завжди знаходив хвилинку, щоб поспілкуватися з колегами і підтримати кожного”, – розповідають колеги загиблого.

Віктор мріяв про звільнення лівобережжя, про те, як буде відбудовувати зруйновану окупантами ГЕС. Був патріотом, у вересні 2022-го вивіз родину з окупації. А сам вже у жовтні пішов добровольцем до лав ЗСУ.
У березні цього року, під час виконання бойового завдання, захисник зазнав тяжкого поранення кінцівок, отримав часткову непридатність до військової служби. Проте вже в липні, після  реабілітації, прийняв рішення повернутися до своєї окремої механізованої бригади. Говорив – «Я не можу кинути побратимів. Я повинен бути з ними і разом захищати нашу країну. Хто, як не ми?».

Висловлюємо глибокі співчуття родині загиблого. Вічна слава Герою!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!