Про те, що окупанти під приводом ремонту розібрали найновішу і найбільшу школу Генічеська, № 3, NewDay ua вже писав. І ось нарешті про те, що роботи не проводяться «дізнались» і в «єдиній росії».
«Увагу на те, що у школі № 3 Генічеська спостерігається помітне зниження інтенсивності робіт, звернули батьки учнів, – повідомив сайт окупаційної обласної організації «єдиної росії». – І як тільки будівельники зникли з майданчика, звернулись до сенатора, секретаря регіонального відділення партії «Єдина Росія» у Херсонській області Ігоря Кастюкєвіча».


Взявши з собою «депутатів обласної думи», кастюкєвіч виїхав на об’єкт. «Будівельників там не було», – повідомив сайт. А окупаційний директор навчального закладу ольга карпенко пожалілась «сенатору» на труднощі у стосунках з будівельниками: «Ті, хто спочатку займався цим проектом і ремонтом, вони говорили, що педагогам і директору у школі робити нічого, будівельники все зроблять самі і повернуть нам вже готову школу. Їх зараз нема вже. Вони поїхали. Старі меблі буквально викидали з вікон. Зараз теж є низка проблем, які ми бачимо і хотіли б озвучити будівельникам».


Як вже писалося, ремонт проводили представники рідного для голови окупаційного уряду андрєя алєксєєнка Краснодарського краю. Бригади будівельників змінювались кілька разів. Як повідомляють генічани, що спілкувались з ремонтниками, їх просто дурили, не виплачуючи обіцяне.
Завдяки втручанню «єдиної росії», до роботи, буцімто, приступила чергова бригада з 52 людей. Роботу вкотре пообіцяли закінчити швидко. Цього разу – до 28 грудня, хоча зізнаються наразі об’єкт готовий лише на 85%. Варто нагадати, що влітку фейковий губернатор сальдо саме про школу № 3 говорив, що її ремонт закінчать до нового навчального року. Проте з 1 вересня її учнів розподілили в окупаційні школу № 2 і санаторно-курортну школу-інтернат.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!