У рашистських пабліках полюбляють зловтішатися з українців, у чиїх домівках – тривалі відключення світла, води, тепла через ракетні удари з рф. Але ті ж завзяті пропагандисти чомусь не згадують, що відокремлений шмат енергосистеми на тимчасово окупованому лівобережжі Херсонщини значно успішніше «загинається». Аварійні відключення та різкі перепади напруги там стали нормою – навіть вмикати побутову техніку небезпечно.

І от свіжий приклад наслідків такої ситуації: у Генічеську саме через «стрибок» напруги спалахнула проводка у великому торговельному центрі «Економ Маркет» на проспекті Миру. Від проводки вогонь перекинувся на легзаймисті матеріали, яких у величезному ангарі-продмаркеті було повнісінько. Над спорудою знялася величезна хмара густого диму, який містяни залюбки знімали на свої айфони.

Для вгамування пожежі місцева «влада» стягнула сюди всіх, кого тільки могла, але торговельний центр все одно добряче вигорів. «Економ Маркет» полюбляли відвідувати російські чмобіки та втікачі-колаборанти, котрих рашисти переселили до Генічеська. Тепер вони купуватимуть продукти «з димком» – звісно, якщо після пожежі там хоч щось вціліло. А з настанням холодів споживання електроенергії неминуче зростає, тож подібні перепади напруги в локальній мережі та спричинені ними пожежі в окупованому місті стануться ще не раз.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!