«Вітаю з отриманням основного, головного документа – паспорта Російської Федерації», – сказав під час вручення «аусвайсів» начальник окупаційного Генічеського управління мвс рф володимир кальченко. «Бути достойними громадянами нашої країни», – побажав поліцай семи школярам у стінах Генічеського ліцею № 2.
За кілька днів до цього кальченко вручав нагороди переможцям шкільного конкурсу творчих робіт «росія – батьківщина моя», який організовував «центр з протидії екстремізму» окупаційного головного управління мвс в області.


Цікаво, що раніше поліцай так само палко «любив» іншу батьківщину – Україну. До 2017 року кальченко був оперуповноваженим у Генічеському відділі Національної поліції. З 2017 працював начальником сектору кадрового забезпечення того ж відділу. У травні 2022 року перейшов на бік ворога. У серпні того ж року Офіс Генерального прокурора Україну повідомив йому про підозру у колабораційній діяльності.


Проживає колаборант у Новоолексіївці. І переможницею згаданого конкурсу творчих робіт про росію стала Софія Кальченко з Новоолексіївки. Як говорив дмітрій кісєльов: «Співпадіння? Не думаю!»
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!