Не щастить окупантам на Херсонщині з кадрами. З росії їхати бояться, а переважна більшість місцевих не хоче прислужувати. Подивимось, представників яких спеціальностей шукають загарбники на Херсонщині. Про вакансії вони пишуть у соцмережах.

Комунальне підприємство у Каховці, яке окупанти назвали «Екологічним оператором Херсонської області», шукає водіїв, вантажників, сторожів, обліковців, спеціалістів абонентської служби, контролерів, начальника дільниці. Підприємство займається вивозом твердих побутових відходів. Вивозити сміття має і водій, якого шукає окупаційна адміністрація Новоолексіївки. Окупаційна адміністрація Каховського «муніципального округу» шукає начальника і головного спеціалістів відділу екології, головного і провідного спеціалістів відділу освіти, провідних спеціалістів фінансового і відділу по роботі з молоддю, відділу бухгалтерського обліку і звітності.

Колаборантам також потрібні головний і провідний спеціалісти по роботі з майном окупаційної військово-цивільної адміністрації, земельним відносинам і містобудуванню. В окупаційну адміністрацію у Нижніх Сірогозах потрібні начальник і головний спеціаліст відділу кадрів, начальник відділу внутрішньої безпеки, спеціаліст відділу з питань ЖКГ, транспорту і зв’язку.

Від претендентів вимагають знання російської мови. У зв’язку з відкриттям відділення окупаційного «Промсвязьбанка» у Залізному Порту шукають керівника і менеджерів з обслуговування фізичних осіб. По 45600 рублів зарплатні обіцяють у Скадовській окупаційній адміністрації покрівельнику, теслі, електрику, зварнику і слюсарю-сантехніку, які зголосяться працювати у комунальному підприємстві «Тандем». По 25524 (яка точність!) рублів обіцяють двірникам.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!