«Ми – команда Путіна! І нас дуже багато у кожному куточку нашої великої країни. Тому що Володимир Володимирович – єдиний, реальний, по-справжньому народний і потужний лідер світової політики!» – віртуально і віртуозно поцілував свого фюрера нижче спини «сенатор» і головний «єдинорос» окупованої частини Херсонщини ігорь кастюкєвіч у своєму телеграм-каналі.

16 грудня він був присутнім у московському центрі «Зарядьє», де «група виборців» висувала путіна у президенти. Дійство потрібне було для формальності. З формальністю 700 рашистів, серед яких, крім кастюкєвіча, були голова окупаційної Херсонської «обласної думи» тетяна томіліна і голова окупаційної громадської палати ігор качур, впорались. «Завдяки нашому Президенту і його команді країна не звалилась у провалля, куди її так наполегливо штовхали не лише ззовні, але і всілякі ліберали всередині країни», – продовжив вихваляти фюрера кастюкєвіч.

Можна лише уявити, наскільки йому, м’яко кажучи, неприємні «всілякі ліберали», які заважають «команді путіна» багатіти! Це таким, як «сенатор», легендарний рок-музикант Юрій Шевчук свого часу сказав: «Батьківщина, друзі, це не дупа президента, яку треба цілувати». Тим часом названі відомі учасники «команди путіна», які підтримуватимуть «єдиного кандидата» на «виборах» 2024 року. Серед них – командир терористичного загону «Спарта» і голова «народної ради днр» артем жога; артисти-путіністи, які відкрито підтримали російську агресію, а, отже, всі військові злочини своєї армії, надєжда бабкіна, поліна гагаріна, лариса доліна, стас міхайлов; кінорежисер-монархіст нікіта міхалков; екс-фігуристка і дружина прес-секретаря путіна дмітрія пєскова тетяна навка; російський фашист захар прілєпін та інший непотріб, на людей схожий лише ззовні.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!