Оперативникам відділу поліції №2 Херсонського РУП (Корабельний) надійшла інформація про те, що 50-річний чоловік та його 40-річна співмешканка збувають наркотики. Як виявилося, чоловік сам наркозалежний. За програмою замісної підтримувальної терапії він брав пігулки «Бупренорфін», які разом зі своєю співмешканкою збував наркозалежним.

Оперативники затримали пару під час чергового продажу нарковмісних пігулок. Одну дозу препарату зловмисники збували за 600 гривень.
Під час санкціонованого обшуку вдома у цивільного подружжя правоохоронці виявили та вилучили пігулки з написом «Бупренорфін», пакет із кристалічною речовиною блакитного кольору, зіп-пакет і паперовий згорток із речовиною білого кольору, а також гроші, отримані від злочинної діяльності. Вилучене направлено на дослідження.

Наркозбувачів затримали Вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ч.2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» ККУ. Санкція статті передбачає від 6 до 10 років позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!