«Відьма» не визнавала Крим, підтримувала ЗСУ, називала Росію та її солдатів поганими словами, а потім до тьоті прийшли інквізитори», – написав окупаційний телеграм-канал «Что произошло?». «Співробітники «Центру по протидії екстремізму» МВС Росії по Криму провели операцію з затримання екстрасенса Наталії Абрамович, яка розміщувала у соцмережах русофобський контент», – додав канал «Царьград».


Обидва канали повідомили, що Наталія Абрамович брала участь у телешоу «Битва екстрасенсів» на ТНТ у 2018 році. І познущались, що не могла передбачити візит до неї співробітників окупаційної поліції. А ще продемонстрували той самий «русофобський контент» – жовто-синє серце і колаж з Президентом України Володимиром Зеленським, який супроводжує пісня Наталії Рудіної «О, Боже, какой мужчина!»


«Надприродні сили не підказали жінці, що публікація нацистських лозунгів, підтримка ЗСУ і заперечення територіальної цілісності російської держави можуть призвести до її арешту», – познущався з жінки «Царьград». При цьому продемонстрували відео, коли вона у домашньому халаті відкриває двері поліцаям, після чого ті кладуть її обличчям на підлогу.


Тепер, оскільки російська пропаганда закликає вірити у надприродне, поліцаям потрібно боятись. Адже, як пише один з російських сайтів: «У її роду були сильні маги і чаклуни… Магічні здібності у Наталії Абрамович відкрились у ранньому дитинстві… В 12 років сильна відьма бабка Федора подала дівчинці яблуко і невдовзі померла. Наталія Абрамович вважає, що так стара відьма поділилась з нею силою».
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!