23 грудня на росії і окупованих нею територіях почався збір підписів на підтримку владіміра путіна у якості кандидата у президенти на майбутніх «виборах». Оскільки фюрер йде самовисуванцем, йому потрібно зібрати не менше 300 тисяч підписів. У зв’язку з цим відкрились виборчі штаби. Перший у «нових суб’єктах» окупаційний регіональний виборчий штаб відкрився у Генічеську.

Крім представників «єдиної росії», до його складу ввійшли члени громадського об’єднання «опора росії», «загальноросійського народного фронту» та інших громадських організацій. Під час відкриття член президії окупаційного обласного відділення партії «єдина росія» максим анісімов повідомив, що, буцімто, добровільно збирати підписи на підтримку путіна хоче так багато людей, що навіть виник ажіотаж.

Але штабісти відібрали тих, кому виповнилось 18 років і розподілили по точках збору – на кожній буде мінімум два «волонтера». «Путін – та людина, яка консолідує суспільство, – нахабно бреше у Телеграм головний «єдинорос» окупованої частини Херсонщини ігорь кастюкєвіч. – В Херсонській області до нього ставлення особливе, люди його люблять, поважають і довіряють. Наші волонтери обов’язково допоможуть у зборі підписів маломобільним громадянам. Будемо проводити велику роз’яснювальну роботу з цієї воістину історичної кампанії».

Перша точка зі збору підписів відкрилась на вході у Центральній ринок Генічеська з вулиці Дружби народів. Друга – на проспекті Миру, у «віджатому» окупантами АТБ. «В понеділок постійна точка збору відкриється у Скадовську, – розповів пропагандистам максим анісімов. – Крім того, їздитимуть підписні групи районами області, у тому числі, і віддаленими селами». Оскільки поставити підпис за путіна можуть лише дебіли, окупаційний телеграм-канал «Zа Президента/Херсонская область» підготував для них спеціальні карточки. В одній з них написано, що зробити приємно фюреру можна всього «трьома кроками»: взяти паспорт – підійти до точки збору – поставити підпис на аркуші паперу.

Нагадаємо, що переобирати путіна президентом на росії планують 15-17 березня наступного року. Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!