«Укротерористи нанесли ракетний удар по школі у Херсонській області. Важко поранений охоронник,- повідомила днями окупаційна «Надднепрянская правда». – Під обстріл ракетами HIMARS у ніч на 23 грудня потрапило село Максима Горького у Каланчацькому районі».

Пропагандисти відразу стали скавчати про те, що об’єкт – цивільний, і дітям тепер не буде де вчитись. Голова окупаційного уряду андрєй алєксєєнко нарахував таких школярів аж 135, і пообіцяв, що автобус возитиме їх у сусіднє Роздольне. Хоча тут же фактично зізнався у тому, що школа не працювала, бо «регіон-шеф» Мордовія, буцімто, робила у ній опалення.

І лише 25 грудня, тобто через 2 дні, розвалини почали розбирати. Хоча, якби це була звичайна школа, роботи мали б початись наступного ранку.

Тож за місяць-другий на російських сайтах мають почати з’являтись некрологи про загиблих окупантів. Так це було, наприклад, у Скадовську, де, за «даними» окупантів, «ракета влучила у житловий сектор», а потім виявилось, що там загинуло п’ятеро топ-співробітників слідчого комітету рф (NewDay ua писав про це).

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!