У кожній громаді деокупованої Херсонщини діти відгукнулися на ініціативу ювенальних поліцейських підтримати українських воїнів, долучившись до акції «Новорічний оберіг». Малеча, які пережила жахіття російської окупації, захотіла власною творчістю віддячити тим, хто звільняв правий берег. А також підтримати бійців, які нині боронять рубежі на шляху до звільнення окупованих територій.

Спільно з поліцейськими дітки виготовляли патріотичні обереги та солодкі подарунки для захисників і захисниць. Кожен оберіг супроводжували зворушливим листом або малюнком – із побажаннями Перемоги.

-Це добра традиція проводити такі акції, коли діти Херсонщини виготовляють оберегти та пишуть листи для захисників. Таким чином вони висловлюють свою підтримку військовослужбовцям, – зазначає начальник відділу ювенальної превенції поліції області Віталій Сайфутдінов. – А для самих дітей це своєрідна арттерапія, можливість долучитися до спільної корисної справи, цікаво провести час у колі однолітків та трохи відволіктися від звуків сирен та вибухів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!