По-перше, відпочиватимуть, як і на росії, 10 днів – з 30 грудня по 8 січня. Від чого відпочиватимуть, незрозуміло. Зате зрозуміло, хто. Колаборанти. Лише вони мають в окупованому регіоні роботу. Іншим казковий «губернатор» володимир сальдо також зробив подарунок – відмінив дію комендантської години у ніч з 31 грудня на 1 січня і з 6 на 7 січня. В інші дні вона так само триватиме з 20.00 до 6.00.
А ще сальдо дозволило користуватись хлопавками і бенгальськими вогнями, але «у спорудах і приміщеннях з дотриманням заходів пожежної безпеки». Феєрверки і салюти запускати, як і раніше, не можна. Зрозуміло, що це стосується всіх, окрім ЗСУ, яким рашисти нічого заборонити не можуть.
В перші два роки нового року не працюватимусь окупаційні паспортні столи і банківські відділення, а також окупаційна «Почта Херсон». 1 січня у «столиці» окупованого регіону не вивозитимуть тверді побутові відходи. А от швидка, запевнив окупаційний міністр охорони здоров’я артиш сат, працюватиме – чергуватимуть 30 автомобілів. Де рашисти скільки візьмуть, якщо майже всі нормальні швидкі вже перевезли на росію, непроханий гість з Тиви не уточнив.


З 1 по 3 січня у Генічеську не курсуватиме маршрутка № 2. Маршрут № 3 не обслуговуватиметься з 1 по 8 січня. Окупаційний «Херсонавтотранс» відмінив на свята автобусні рейси. Які і коли, можна прочитати у їхній таблиці.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!