Газету «Коммерсантъ» мільярдера алішера усманова на росії поважають. Особливо, у так званих ділових колах. Одним з авторів, яких найчастіше цитують, є пропагандист андрєй прах. Днями у виданні з’явився його матеріал про те, чому «входження нових суб’єктів у склад Росії не буває однаковим».

Нагадавши, що росія окупувала Крим «без єдиного вистрілу», прах, перемішуючи правду з брехнею, констатував: «Якщо півострів, завжди будучи повноцінною республікою, тобто вважай готовим суб’єктом, ввійшов у склад федерації немов змащений гвинтик, то нові області мало того, що відчули масовий відтік населення, так ще й відділились від унітарної України». Те, що їх саме відділили, пропагандист вирішив не визнавати.

«Ще до входження у склад Росії низку ключових постів там посіли російські спеціалісти, – нагадав прах, – а з початком повномасштабної інтеграції приїжджі стали якщо не основою, то дуже помітною частиною управлінського апарату. Навіть на його верхньому рівні – лише росіяни, наприклад, сенатори Дмітрій Рогозін, Константін Басюк та Ігорь Кастюкєвіч». Про «губернаторів», які ні на що не впливають, пропагандист теж згадав. «Треба віддати належне, Євген Балицький і Володимир Сальдо – українські політики з багатим досвідом, обидва – народні депутати України сьомого скликання від Партії регіонів, з завданням консолідації впорались і закріпились у керма ввірених їм територій». Але от крутити це кермо господарі з росії їм не дають. Хоча «весільні генерали» і так добре живуть, тому не скаржаться.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!