Рясні сніги, морози і ожеледицю обіцяло на 7 і 8 січня окупаційне мнс на лівому березі Херсонщини. У результаті стовпчик термометра балансував між – 5 і – 2, сніжку було трошки, а незначне обледеніння призвело до колапсу в енергосистемі – було знеструмлено частину Запорізької і Херсонської областей.

На окупованій Херсонщині, як повідомив голова окупаційного уряду андрєй алєксєєнко, «були відключені Генічеський, Новотроїцький, більша частина Іванівського і Каховського районів, а також Великолепетиський, Горностаївський і Нижньосірогозький райони області».

У окупантів, нагадаємо, свій «адмінподіл». І свої методи піару. І хоч нинішнім погодним умовам до «шторму століття» ой як далеко, на південній зимі попіарився навіть путін. Він, повідомляє окупаційна адміністрація, «доручив голові МНС тримати на контролі ситуацію з тепло- і енергозабезпеченням в Херсонській області».

Голова мнс росії алєксандр курєнков, у свою чергу, повідомив пропагандистам, що «особисто контролює аварійно-відновлювальні роботи в області». До «моніторингу» ситуації долучився і «сенатор» та головний «єдинорос» окупованої частини Херсонщини ігорь кастюкєвіч. Окупант записав відео на залитому штормовим морем «дитячому» пляжі Генічеська. Свою «крутість» цього разу підкреслив кепкою з написом «Dum spiro spero» («Надія помирає останньою») – девізом морського спецназу.

Однак, досить про покидьків. Помилуємось краще зимовим лівобережжям. Поки що на фото роспропагандистів, а скоро – і на власні очі. Після звільнення нашої рідної області від окупантів.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!