За минулу добу армія країни-агресора продовжує цинічно обстрілювати зі всього наявного озброєння правобережжя деокупованої Херсонщини. Під обстрілами вчора перебували обласний центр і населені пункти Херсонського та Бериславського районів. Вночі ворог із артилерії обстріляв Садове. Від влучання ворожого снаряду був зруйнований приватний будинок. А 63-річний чоловік, який проживає в оселі, отримав поранення середнього ступеню тяжкості.

Вранці військові рф здійснили артилерійський обстріл Дніпровського. В результаті вибуху снаряда був пошкоджений приватний будинок, його 63-річна власниця отримала вибухову травму, закриту черепно-мозкову травму, осколкове поранення ноги. У Бериславському районі вранці в населеному пункті Львове ворог скерував безпілотний летальний апарат на службовий автомобіль поліції. В результаті незначні травми отримав 50-річний поліцейський, а транспортний засіб зазнав механічних пошкоджень.


Після опівдня також від вибуху безпілотника тяжкі травми отримав 54-річний житель Милового. В Шляховому у результаті вибуху керованої авіабомби акубаротравму отримав 27-річний працівник поліції. Крім цього, ворог атакував КАБами Зміївку, Червоний Маяк і Берислав. Загалом по населених пунктах Бериславського району військові рф із літаків скинули 9 керованих авіабомб.

Також до поліції звернувся 67-річний житель Казацького. Він повідомив, що місяць тому в результаті ворожого обстрілу був пошкоджений його будинок, а сам заявник отримав поранення. Вночі у Велетенському від вибуху снаряду була пошкоджена квартира 36-річної жінки. Михайлівку окупанти вранці атакували близько 20 артснарядами. Внаслідок вибухів були пошкоджені 2 приватні будинки та гараж. Загалом минулої доби за фактами воєнних злочинів військових армії рф було відкрито 15 кримінальних проваджень. Поліція Херсонщини проводить необхідні слідчі дії для належного документування та розслідування злочинів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!