На окупованому лівому березі Херсонщини росіяни не в змозі забезпечити кадрами навіть свої органи влади. У Нижніх Сірогозах, наприклад, досі неукомплектований окупаційний відділ поліції.
Там шукають бажаючих отримати посади рядового і молодшого начальницького складу у віці до 50 років, середнього і старшого начальницького складу у віці до 55 років. Пропонують «достойну, стабільну і своєчасну» заробітну плату, безкоштовне медобслуговування, путівки у санаторії і будинки відпочинку мвс рф, вихід на пенсію після 20 років служби та інші «солодкі пряники».
Окупаційний арбітражний суд Херсонської області шукає керівників і спеціалістів у фінансово-бухгалтерський; відділ матеріально-технічного забезпечення; державної служби, кадрів і діловодства; судової статистики, правової інформатизації і узагальнення судової практики; забезпечення судочинства. Шукають і того, хто буде працювати, а не лише робити вигляд – прибиральника службових приміщень. Особливих привілеїв не обіцяють. Достатньо, мабуть, того, що «арбітражний суд» знаходиться на Арабатській Стрілці – у Щасливцевому.
Недалеко до моря буде і працівникам окупаційного військкомату у Генічеську. У випадку, якщо їх таки знайдуть. Шукають бухгалтера, помічника начальника адміністративно-господарського відділення, спеціаліста з антикорупційної діяльності, водія і, так само, прибиральника.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!