Екс-директор КЗ «Палац молоді і студентів» Херсонської обласної ради. Балотувався до Херсонської міської ради від партій СДПУ(о) (2002 рік) і «Наш край» (2015 рік). Це і все, що ми могли б знати про майже 72-річного володимира яценка, якби у Херсон не прийшли росіяни. Колаборант не лише радо допомагав їм організовувати в обласному центрі різні масові заходи, а, й коли окупанти тікали, втік разом з ними.

Спочатку аж на територію росії, згодом повернувся у тимчасово окупований Генічеськ. За вірну службу росіяни призначили зрадника директором окупаційної обласної філармонії, а підсанкційний мільйонер (за сумісництвом – перший заступник керівника адміністрації президента рф) сєргєй кірієнко дав йому «титул» «заслуженого працівника культури російської федерації».

З того часу ця моральна потвора стала хвалити росію-«матушку» ще частіше. Черговий – другий номер агітки «Надднепрянская правда» також вийшов з його похвалами, які пропагандисти завуалювали під інтерв’ю. Спочатку колаборант пожалівся пропагандистам, що при «евакуації» таких, як він, в Анапу частина колег залишили колектив, роз’їхавшись росією у пошуках місця, де можна було прилаштувати свій «житловий сертифікат». З Анапи він, як сказав, з радістю повернувся у «столицю» окупованої частини Херсонщини, знайшовши там «чимало талантів». Ті, хто залишився у Херсоні, за словами старого брехуна, «жалкують, що вони не поїхали. Правда, вони не можуть про це відкрито заявити через ті гоніння, які зараз йдуть на Україні», а «у тій частині, де раніше знаходилась філармонія, там зараз чи то казарма, чи то якесь таке пристанище військових». Зрозуміло, що останньою нахабно-брехливою фразою зрадник хотів виправдати щоденні обстріли Херсона, куди, до речі, він, як і сальдо, «хоче повернутись». Збрехав і про те, що до окупації у Херсоні «до російської культури і особливо до російських композиторів і пісень ставлення було жахливе». «Якщо чесно, нам вже набридло ось ці козацькі пісні співати – одне і те ж: «гей – гей – гей». До чого це привело?» – запитав перевертень.

Мабуть, до того, що тепер яценко співає «ой», «ах», «ух» і «ех», але не тоді, коли сам хоче, а коли того вимагають його господарі. А ще, сказав зрадник, він весь свій колектив поведе на вибори путіна: «Володимир Володимирович вже показав, довів, що він – один зі світових лідерів. Він підняв Росію з колін і згарища, починаючи з 2000 року». Все переплутав старий брехун! Саме на коліна путін з посіпаками росію і поставив, а згарищем вона стане у кінці його президенства. І чекати залишилось недовго.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!