Наприкінці року минулого року народний депутат Євгеній Шевченко запустив фейк про те, що працівники Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) нібито викрали та смертельно побили хлопця у Білій Церкві Київської області. Цю брехню миттю підхопили російські пропагандисти, повідомила агенція УНІАН.
Як сповістив офіцер ЗСУ, блогер Анатолій Штефан «Штірліц», нардеп опублікував цю інформацію у своєму Телеграм-каналі. За версією Шевченка, нібито викрадений хлопець помер у лікарні від отриманих у ТЦК травм, а справу хочуть «зам’яти».
«Сподіваюся Служба безпеки України відреагує і дасть правову оцінку діям, яке призвело до масового поширення ФЕЙКу, яке повторно запустив народний депутат Євгеній Шевченко. Дотримуйтесь інформаційної гігієни. Особи, які запустили це попередньо, працівниками СБУ встановлені, матеріали видалили і записали відеозвернення», – зазначив “Штірліц”.
За кілька годин публікація зникла з каналу нардепа. Втім, російська пропаганда миттю підхопила фейк та посилається на нібито інформацію від Шевченка. «Р*сня вже понесла фейк всюди. Народний обранець відпрацював на рашн-пропаганден по повній”, – зазначив “Штірліц».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!