Сьогодні, 6 грудня, відзначається одне з найважливіших свят для українців — День Збройних сил України!

Свято героїзму, мужності й відданості рідній Батьківщині.Сотні тисяч українських захисників і захисниць просто зараз борються за незалежність й світле майбутнє України.

“Пліч-о-пліч зі мною кращі. Міцніші за сталь, запекліші за вогонь, сильніші за будь-яку стихію. Серця українських воїнів бʼються в унісон із серцями мільйонів співгромадян і всіх волелюбних людей світу”, – такими словами привітав побратимів та посестер головнокомандувач Валерій Залужний.

“Дорогі солдати, сержанти й офіцери, працівники і ветерани Збройних Сил! Я гордий служити своїй державі пліч-о-пліч з вами. Гордий бути вашим Головнокомандувачем у цей важкий час. Я вірю в кожного з вас і в нашу Перемогу. Бажаю швидкого відновлення пораненим воїнам! Всім, хто в строю, – сил і стійкості, натхнення і радості, переможного миру!Слава Збройним Силам України! Слава Україні!”.

Вітаємо зі святом та щиро бажаємо кожному повернутися додому цілим і неушкодженим. Також вшановуємо хвилиною мовчання воїнів, що віддали своє життя за Україну та за Херсонщину.

Слава нашим мужнім Збройним силам України!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!