Пропаганда на окупованій території набирає обертів. Хоча здавалося б – куди ще! Окупанти продовжують встановлювати комплекти супутникового обладнання «русскій мір». Пишуть, що вже встановили на лівобережжі більше 18 тисяч пакетів і продовжують приймати заявки.
На щастя, ці пакети виходять з ладу за кілька місяців. Як написала у соцмережі одна з прихильниць «русского міра» у Генічеську: «Антена пропрацювала 4 місяці – і наказала довго жити. Хто знає, кому у потилицю клюнути?» Зрозуміло кому – путіну. А краще не клюнути, а вдарити чим-небудь дуже важким і гострим.
А ще у Генічеську запустили 5 окупаційних радіостанцій. Про це агентству ТАСС повідомив заступник окупаційного міністра цифрового розвитку і масових комунікацій Херсонської області михайло шпир. Мова про «Русское радио», «Дорожное радио», «Авторадио», «Звезда» і «Новое радио». Перед цим, нагадують пропагандисти, на окупованій територій почало працювати радіо «Комсомольска правда – Новороссия». Цікаво, хто з них першим про капітуляцію кремля повідомить?
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!