8 лютого російський цвк відмовив у реєстрації кандидату у президенти борісу надєждіну, прибравши таким чином навіть найменшу (а, скоріше за все, просто ілюзорну) загрозу режиму фюрера путіна. Результат майбутніх «виборів», як вже написано не раз, відомий. І ніщо, і ніхто не має його порушити. Так думають всі окупанти. І думок своїх не приховують. Наприклад, фейковий губернатор Херсонщини сальдо в інтерв’ю агітці «россійская газєта» так і сказав: «Розраховуємо на дуже високу явку, а результат зрозумілий».


На окупованій частині Херсонщини «високу явку» росіяни малюватимуть, у тому числі, і за рахунок «дострокових виборів». Окупаційний центрвиборчком вже визначився, що в одній половині «муніципальних округів» вони відбудуться з 27 по 29 лютого, в іншій – з 1 по 3 березня. При цьому «округи» не називаються! Пояснюється це «міркуваннями безпеки». Хоча більше схоже на те, що виборці окупантам і не потрібні.
«На достроковому голосуванні працюватимуть мобільні виїзні групи, які виїжджатимуть на прибудинкові території, зручні для виборців, а також здійснюватимуть подомовий обхід населення», – пояснюють у фейковому цвк. Тобто, все буде так, як під час «референдуму» і «місцевих виборів». Один в один!
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!