Втрати росіян на лівому березі Дніпра давно не «санітарні». Лише за одну добу, 9 лютого, в операційній зоні оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» загарбники втратили убитими 361 особу. Про це повідомив бригадний генерал Олександр Тарнавський.

Ми ж продовжуємо знайомити читачів з тими, хто прийшов вбивати українців, але на Херсонщині сам віддав душу чортам. Про трьох таких повідомив у соцмережах 8 і 9 лютого окупаційний губернатор Севастополя міхаіл развозжаєв.

Окупант костянтин бондаренко народився у Севастополі. «З дитинства мріяв про військову службу, старанно готував себе до неї, займався спортом, був великим патріотом Севастополя», – пише развозжаєв, плутаючи читача. Адже якщо бондаренко закінчив школу у 2002 році, то міг бути лише патріотом українського Севастополя. Чому тоді пішов воювати за росіян? У 2022 році «добровільно прибув у військкомат і був призваний у ЗС РФ у рамках часткової мобілізації». За словами фейкового губератора, «воював уміло і старанно», але це йому не допомогло – свою лису голову окупант поклав у Кринках.

Ще один – олександр карпушкін також народився у Севастополі, «дуже любив військову службу, був вихованцем у військовому оркестрі, був великим патріотом своєї країни і рідного Севастополя». З загону воєнізованої охорони у 2021 році пішов за контрактом заробляти гроші в армію. «Олександр Миколайович Карпушкін геройськи загинув, рятуючи своїх бойових товаришів у боях на Херсонському напрямку під Потьомкіним», – пише развозжаєв, знову плутаючи тих, хто читає. Адже Потьомкіне знаходиться на правому березі. Як карпушкін міг там опинитись? Невже ДРГ з ним у складі так далеко зайшла? Чи може все ж таки і цей під Кринками загинув?

Наступний – олександр кривошапов народився у Казахстані, але після окупації росією Криму його сім’я переїхала у Севастополь. Працював там водієм тролейбуса, у липні 2022 року вирішив підзаробити, підписавши контракт з «двохсотою» армією світу. Після того, як пише окупаційний губернатор, «геройськи загинув у бою на Херсонському напрямку». Де саме, не повідомляється.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!