«Можна не погоджуватись з владою, але це не привід зраджувати свою країну. Влада змінюється, а Батьківщина завжди одна». Таке невинне, здавалося б, висловлювання разом з зображенням тризуба, яке лайкнула мешканка села Батального Ленінського району тимчасово окупованої Автономної Республіки Крим Мавілє Османова, стало приводом для того аби пізньої ночі у її двір ввірвалась група озброєних російських силовиків.
Судячи з відео, яке опублікував окупаційний телеграм-канал «Крымский СМЕРШ», «омонівців» було мінімум шестеро. Крім зброї, вони мали екіпірування – каски за бронежилети. Мабуть, боялись, що 33-річна чи її маленька донька їх поб’ють. Хоча навіть чоловік Мавілє Асан не був для окупантів загрозою. Його вони швидко поклали обличчям на холодний асфальт. Саму ж Мавілє змусили вибачатись на камеру за те, що «опублікувала у своїх «Одноклассніках» заборонену символіку».

Аби не накликати на себе і рідних більшої біди, жінка пообіцяла видалити запис і запевнила, що «такого більше не повториться». Але, як пише «Крымский СМЕРШ», все одно «матеріали по ній направлені у суд». Сподіваємось, що скоро інший, справедливий суд виноситиме вирок її кривдникам.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!