25 лютого на росії почалось, за визначенням пропагандистів з «ТАСС», «дострокове голосування на президентських виборах у важкодоступних і віддалених місцях». Не з 15 по 17 березня (на ці дні призначено основне «голосування»), а раніше дозволяють «проголосувати», наприклад, морякам, які надовго виходять у море.

Пограти у демократію, вкинувши бюлетені в урни, пропонують також рибалкам, мисливцям, лісозаготівельникам, гірникам, працівникам заповідників і маяків. За умови, якщо у них немає нормального транспортного сполучення з дільничними виборчкомами. А на більшості території держави-агресора нормального транспортного сполучення немає, тому таких «виборців» буде немало. На полярні і метеорологічні станції, оленярські стійбища і дальні поселення члени регіональних виборчих комісій цими днями мають дістатись самі. «На вертольотах, снігоходах і собачих упряжках», – уточнили у прес-службі центрвиборчкому рф. До важкодоступних окупанти віднесли і громади тимчасово окупованої Херсонщини.

З 27 по 29 лютого колаборанти зі скриньками і військові з автоматами ходитимуть в Олешківському, Верхньорогачицькому, Генічеському, Горностаївському, Каланчацькому, Новотроїцькому і Новокаховському «округах». З 1 по 3 березня – у Великолепетиському, Голопристанському, Іванівському, Каховському, Нижньосірогозькому і Чаплинському. У бюлетенях, які добровільно-примусово пропонуватимуть заповнити, «виборці» знайдуть 4 прізвища кандидатів у президенти: владіслав даванков (партія «новиє люді»), владімір путін, лєонід слуцкій (лдпр) і ніколай харітонов (кпрф). Всі вони однакові, всі підтримують «спєцопєрацию», але президентом стане лише один. Самі знаєте, хто.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!