Рашистські окупаційні частини на лівобережжі Херсонщини програють війну навіть… з мишами. Причому тільки з власної вини. Адже у мирні часи фермери та сільськогосподарські підприємства Таврії по кілька разів на рік труїли докучливих гризунів на полях, аби ті не шкодили посівам. Нинішнього ж року ніяких обробок не проводили, і в полях замість зерна «вродили» хіба фортифікаційні споруди від орків. От зголоднілі миші й ховрахи у пошуках корму й тепла заповнили їхні бліндажі та активно підгризають запаси горе-оборонців. Ті, звичайно, чинять запеклий опір у своєму стилі: нещодавно мережу облетіло фото з покинутих позицій зс рф, де доблесні воїни путіна навколо свого бліндажу розвісили доказ чергової перемоги – тушки зловлених мишей.

Вони чи то робили собі запас провізії на випадок, якщо «воєнторг» не підвезе, чи то сподівалися відклякнути інших «гостей». Та, як бачимо, це не допомагає – миші як лізли, так і лізуть. Хоча навряд чи слід сподіватися, що українська мишва переточить усе продовольство по укріплених районах у полях, і окупанти нарешті вимруть з голоду. Адже від їхніх сухпаїв навіть гризуни носи відвертають, а голодні рашисти якось привчилися їх споживати.

Утім, для пояснення мишачої навали рашистські пропагандони незабаром придумають якусь версію у їхньому дусі. Приміром, гризуни – то є біологічна зброя з українських лабораторій. І мишачі ДРГ спеціально запускають на лівобережжя Дніпра, аби ті «асвабадітєлєй» кошмарили.

Кирило ФОМІН.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!