Режим терору насаджують російські окупанти у селах на лівобережжі Херсонщини. До фермерського господарства на околиці села Чулаківка, де облаштувалися було рашистські підрозділи, добряче прилетіло від українських армійців. І почалося: оскаженілі «асвабадітєлі» нишпорять вулицями у пошуках коригувальників вогню.

«Будь-якому чоловікові не можна вийти з дому, щоб його не зупинили, не влізли в мобільний телефон і не потягли на перевірку. Тож мужики, з тих небагатьох, хто залишився, сидять по хатах, а жінки виходять тільки по хліб», – розповів журналісту NewDay ua Чулаківський сільський голова Олександр Мусієнко.

Готуючись до продовження контрнаступу ЗСУ, командування рашистів нагнало на узбережжя силу-силенну своїх «чмобіків». У Чулаківці вони зайняли усі домівки, чиї господарі евакуювалися (неважливо куди, чи в Україну, чи на расєю), і перетворили їх на брудні казарми. При цьому дуже дивуються, що місцеві ставляться до них із прихованою ненавистю і взагалі воліють оминати десятою дорогою: «Чєво ви нас так не любітє? Ми жє одін народ!». Але це якраз той випадок, про який у народі давно склали прислів’я: «Ніж мати таку рідню, краще бути сиротою».

Сергій ЯНОВСЬКИЙ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!