Ну дуже специфічне і вельми «фахове» навчання організували російські окупанти для студентів Генічеського медичного коледжу. Минуло вже чотири місяці з початку навчального року, а їм щойно доправили з РФ партію з 1,5 тисячі нових підручників, написаних за російськими програмами.

Але не подумайте, боронь боже,що вони стосуються якихось медичних дисциплін – виключно російської мови, географії та геометрії. Та й ті, либонь, зайві, бо за викладачів у цьому дивному закладі…співробітники групи спецназу МВД РФ «Гром 2». Саме вони вивозять майбутніх медиків на полігон для військових навчань, де проводять інструктажі з техніки безпеки, показують конструкцію автомата Калашникова та залучають хлопців та дівчат до стрільб. І про все це з гордістю потім звітує фейкове «Міністєрство здравоохранєнія Херсонской області».


Воно й правильно: окрім як знати автомат, географію та російську мову студентам медичного коледжу більше нічого й не треба. Однаково після закінчення навчання (а може, й достроково) мобілізують, та відправлять до армії гуртом помирати за Путіна та «руській мір».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!