Без новорічної ялинки, але з подарунками зустрінуть зимові свята дітлахи Херсона.

Російські окупанти вкрали в малечі на звільненому правобережжі Херсонщини зимові свята, але не змогли вкрасти радість від подарунків. Тільки від громади Вінниці сюди відправили 10 мікроавтобусів зі смаколиками, та й інші регіони не залишилися осторонь. Начальник Херсонської міської військової адміністрації Галина Лугова каже, що тільки для дітей в обласному центрі волонтери привезли близько 1200 подарункових наборів із цукерками, печивом, вафлями, та навіть…пельменями й сосисками – усім тим, чого хлопці й дівчата не бачили за довгі місяці окупації.

Втім, святкувати день Святого Миколая та Новий рік їм доведеться вдома. Встановлювати у центрі традиційну міську ялинку та прикрашати її не будуть, аби не створювати скупчень людей. Це небезпечно, оскільки обстріли Херсона з протилежного берега Дніпра оскаженілі рашисти не припиняють ні на день. І по центру прилітає також.

А от у Чорнобаївці, що у передмісті Херсона, таки встановили один із головних атрибутів зимових свят – Різдвяний Вертеп. Сподіваємося, що людей, які наважаться ризикнути і прийти до шопки, Господь убереже від ворожої атаки.

Володимир ДОРОФЄЄВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!